Pagina's

zondag 30 oktober 2011

Dagje op pad met Francesca

Omdat Riche vrijdagmorgen voor het weekeinde naar Haarlem vertrok alwaar hij een re√ľnie had, had ik bedacht zaterdag wat met Francesca te gaan doen. Omdat we nog geen andere auto hebben, moets het iets worden met de trein en liefst low-budget.
Bij het kruidvat haalde ik 2 dagkaarten voor 12,50 per stuk, dus reizen was geen probleem.
Na wat wikken en wegen viel de keus op een lieve vriendin in Emmen. (er waren meer vriendinnen door Nederland heen om naar toe te gaan, maar met de even oude dochter van deze vriendin is Francesca goed bevriend)
Om iets over achten stapten we op de fiets naar het station, waar we uit voorzorg de fietsen met 2 extra sloten aan elkaar en het rek vastzetten, daarna het kaartje stempelen bij een automaat en naar de trein. Vanaf Arnhem-Zuid konden we tot Zwolle blijven zitten, daar stapten we over op de trein naar Emmen en in Emmen moesten we met de bus. Dat ging allemaal goed en bij de bushalte werden we door bijna de hele familie opgewacht.
Het was een reuze gezellige dag, we hebben gekletst, inkopen gedaan om samen te koken, broodjes gegeten, nog meer gekletst, samen gekookt en nog veel meer gekletst en met zijn allen gegeten. Na het eten nog wat gekletst en toen was het helaas tijd om naar huis te gaan en de reis in omgekeerde volgorde te doen.
Rest nog het feit dat ik nu met een enorm blauwe knie zit omdat ik aldaar de laatste trede van de trap mistte en spontaan naar beneden stortte.
Ik had trouwens het fototoestel meegenomen, maar dat is niet uit de tas geweest.

2 opmerkingen:

  1. En de volgende keer naar Nibbixwoud. (Dan zal ik een traphekje plaatsen ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er nu al zin in. En traphekje, ik weet niet, misschien is dik matras onder aan de trap nog beter.

    BeantwoordenVerwijderen