Pagina's

dinsdag 20 mei 2014

Trots

Francesca had vanmorgen een wiskunde proefwerk. Ze had het niet goed geleerd. Weekeinde gewerkt en bij vriendje geweest en maandag een geschiedenis proefwerk waar ze wel heel goed voor geleerd had, omdat geschiedenis niet haar beste vak is.En boek in kluisje laten liggen en nog meer van die dingen die ik na  3 middelbare scholier voor deze nummer 4 allemaal wel al eerder gehoord heb.

Omdat ze een blokuur wiskunde hadden, had de docent het gelijk nagekeken. En Francesca had een 10!

Natuurlijk heb ik eerst even een verhandeling gehouden over boeken op school laten liggen, het belang van leren, prioriteiten stellen en meer van dat.
Maar ik ben natuurlijk heel erg trots. En vooral blij met dit zoveelste bewijs van de juistheid van onze beslissing om haar naar een andere school te laten overstappen.

Ook met de rest gaat het goed, Dominique is haar MBO aan het afronden, Stefanie is bezig met haar eindscriptie voor haar bachelor en met  haar premaster. Omdat ze haar master Culturele Antropologie gaat doen en haar bachelor haalt in Klassieke Oudheidkunde moet ze wat extra vakken doen, maar daar zit ze niet mee.

Robbert doet het op zijn manier ook goed, studie even op laag pitje omdat zijn eigen bedrijfje ineens erg goed aan het lopen is gegaan.

Ach, ze komen er allemaal wel, elk op hun eigen manier en langs hun eigen weg!


2 opmerkingen:

  1. Wat super dat ze het allemaal zo goed doen Catharina.
    Liefs, Melanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk als de wind gewoon mee zit ;-). Goede basis <3
    Lg V

    BeantwoordenVerwijderen