Pagina's

zaterdag 19 april 2014

het Paasweekeinde

Stefanie was 9 april jarig en was voor haar verjaardag het laatst thuis geweest. Dit weekeinde is ze er weer dus een mooie gelegenheid om haar verjaardag te viewren.

Gisteren, Goede Vrijdag was hebben Riche en ik samen de boodschappen gedaan voor het weekeinde, omdat we donderdag al boodschappen in Duitsland hadden gedaan viel dat mee.

Smiddags ging Riche weg, die moest voor zijn werk op pad en zou daarna gaan toepen. Francesca was donderdag gaan logeren bij een schoolvriendin en ging vrijdag  gelijk door naar haar werk bij de mac donalds. Ze moest van 5 tot 7 werken.

Dominique ging met vriendinnen de hort op en at niet thuis. Ik zou op Francesca wachten, maar die appte dat ze vanwege de drukte (een concert van Justin Timberlake) een gratis menu kreeg, dus aldaar at.

Dus ik at alleen, toen maar een pizza in de oven gemikt.

Toen ik die nog aan het eten was kwam Francesca thuis met beste vriendin, die verdwenen met drinken en chips naar boven, ze gingen een film kijken.

Stefanie kwam later ook thuis en ook Riche was er op tijd weer.

Vandaag, zaterdag de allerlaatste boodschappen gehaald en lekker met de honden naar de hei, met zijn twee├źn want Stefanie was naar de bieb om te studeren, Dominique was winkelen en Francesca had met vriendje afgesproken.

Na 4 km wandelen vonden we dat we wel een Italiaans ijsje verdiend hadden.

OM 6 uur kwam Robbert ook en hebben we met het hele gezin gegourmet, nog voor Stefanie haar verjaardag. Een unicum want het hele gezin aan tafel, is met uitwonende studenten en onregelmatig werkende man en kinderen al heel lastig.

Morgen Paasontbijt en dan vertrekt er weer van alles naar hun werk, Riche had vrijdag, vandaag en morgen vrij, zijn 3 wekelijkse vrije weekeinde.

Maandag komt er nog wat visite voor de verjaardag van Stefanie en dan is het paasweekeinde alweer om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten