Pagina's

zondag 23 maart 2014

Dagje weg

Gisteren ging ik een dagje op stap. Naar vriendin Annelies in Nibbixwoud.
Een hele wereld reis, maar dat had ik er graag voor over.
E reader mee, dus ik vermaak me wel.

Om 8.15 fietste ik thuis weg, nog even langs de supermarkt voor een flesje water en een broodje voor in de trein.
Daarna na door naar station Arnhem Zuid en de fiets gestald, met een schiet gebedje dat hij er bij terugkomst nog zou staan.

Op naar Arnhem en daar overstappen op de trein naar Den Helder, daar mocht ik anderhalf uur in blijven zitten tot aan Zaandam, dus ik heb me met broodje, flesje water en e reader lekker geïnstalleerd.
In Zaandam over op de sprinter naar Hoorn (die voor mijn gevoel meer op een metro leek qua uiterlijk dan op een trein) en daar werd ik door Annelies opgehaald.

We hebben thee geleut en gekletst en voorbereidingen gedaan voor de workshop Stampin Up die in de middag gegeven zou worden.

Annelies had worteltjes taart gebakken en haar jongste had heerlijke mini cupcakes gemaakt.

De workshop was geweldig leuk, erg gezellig en nog leerzaam op de koop toe. En ik vind de materialen van Stampin Up helemaal geweldig, nu nog even flink sparen.

Na de workshop hebben we weer gekletst, lekker gegeten en heb ik de scrapboeken bewonderd. De tijd ging veel te snel dus voor we het wisten moest ik weer naar het station.

Annelies bracht me weg en toen ging de reis in omgekeerde volgorde. 21.36 ging de trein uit Hoorn weg en 5 voor 12 stapte ik de deur weer in. De fiets stond er gelukkig nog, dus dat spaarde me een flinke wandeling uit.

Op de workshop maakten we een kaart en een notitie boekje:



2 opmerkingen:

  1. Gezellig hoor, om zo'n hobby te delen! Je moet er wel wat voor over hebben)) Maar dan heb je ook wel wat om op terug te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen