Pagina's

dinsdag 31 december 2013

Terug en vooruit kijken.

2013 was een bewogen jaar. Het jaar waarin onze vader/schoonvader/opa overleed. Vooral de manier waarop en wat er aan voorafging hakte erin.
Het was ook het jaar waarin Francesca van school veranderde een verandering doe heel goed uitpakte. Ze heeft het nu prima maar haar zin, voelt zich er thuis en veilig en prettig web haalt hele goede cijfers. Kort om een beslissing met een gouden sterretje.
2013 was het jaar waarin we voor het eerst met een tent gingen kamperen (nou ja niet helemaal want toen we nog maar 1 peuter en 1 baby hadden, hadden we een bungalow tent) en voor het eerst met maar 1 kind naar Spanje. Dat was even wennen(niet Spanje daar zijn we al zo vaak geweest, maar wel het vakantie vieren met een kind wat nu geen broer of zussen mee had om op terug te vallen) maar we hadden een heerlijke vakantie.
2013 ook het jaar waarin in steeds vaker op dezelfde scholen terug gevraagd werd.
De jaarwisseling van 2013 naar 2014 wordt een jaarwisseling waarin we de laatste uren van het oude en de eerste nacht van het nieuwe jaar maar met ons tweetjes zijn. Stefanie viert het in Wageningen met een frisbee toernooi met after party, Robbert is begin van de avond bij ons een gaat dan met vrienden de stad in, Francesca gaat na het eten naar een vriendin waar ze ook blijft slapen en Dominique zit nog op stage in Zeeland.
Vooruit kijkend naar 2014:
Eerst in januari de operatie aan mijn kaak.
Verder hopen dat alle sollicitaties nu eindelijk eens wat gaan opleveren of dat er heel veel inval werk is.
En dan toe leven naar de vakantie waarin we weer 3 weken  lekker met de tent naar Spanje gaan. Naar dezelfde camping als vorig jaar met dit jaar als bonus dat zus en gezin ook 10 dagen daar zullen staan.
Dan hoop ik ook nog flink wat kilo's kwijt te raken, na de operatie moet ik anderhalf tot 2- weken vloeibaar, dan daarna proberen om gezond te eten en veel te bewegen.
En verder zullen we zien wat het jaar ons gaat brengen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten