Pagina's

woensdag 17 december 2014

Update

Even een update want dat is al wel weer even geleden.

Riche werkt nog steeds 6 dagen per week, is moe en thuis niet altijd even gezellig, maar nog een weekje door buffelen en dan is hij een goede week vrij.
Zolang station Arnhem nog in de verbouwingsfase zit vindt zijn bazin het zinloos om het hotel met de feestdagen open te houden.
Vinden wij prima natuurlijk.

Ikzelf val regelmatig in her en der, maar op alle sollicitaties komen afwijzingen. Om hopeloos van te worden.

Maar we gaan maar uit van het principe van de aanhouder wint.

Op het afvalfront gaat het nu even wat minder, ik sta een beetje stil, maar dat komt na de feestdagen ook wel weer goed.

Robbert gaat zijn gangetje, zijn bedrijfje loopt prima, zijn studie wat minder, maar rekening houdend met zijn Asperger, doet hij het goed allemaal.

Stefanie is met haar master bezig en gaat vanaf begin januari tot en met eind maart naar Belfast voor haar afstudeer onderzoek.

Dominique is aan het bedenken welke vervolg opleiding ze zal gaan doen en wacht op zoekgeraakte papieren om haar MBO af te sluiten. Ondertussen werkt ze flink wat uurtjes in de kiosk en spaart ze samen met partner heel hard om samen te gaan wonen.

Francesca doet het op school prima, we zijn nog steeds erg blij met de gemaakte schoolwissel. Qua gezondheid gaat het wat minder, ze is regelmatig ziek en vooral heel moe,
Vanmorgen hebben we dan ook een bezoekje aan de huisarts gebracht en bloed laten prikken. Volgende week volgt de uitslag.

Truusje wordt echt een oude hond nu, 14 en een half is natuurlijk ook flink op leeftijd. Voor haar is dit geen fijne periode want ze is als de dood voor vuurwerk.

Olli is nog steeds een flink ondeugend hondje, Maar ook zo vreselijk lief. 's Avonds komt ze steevast naast me op de bank liggen en liefst ook nog op mijn schoot.

Vanavond had ze toen ik boven was een kerstslinger uit de boom gehaald en daar lag ze trots bovenop, hoe kun je op zoiets nou boos worden.

Volgende week gaan we lekker een weekeindje weg met alle kinderen naar Center Parcs, een mysterie boeking waarbij je niet weet op welk park je terecht komt. Vandaag had ik de mail en we zitten op de Eemhof, helemaal geweldig dus. Honden mee en we gaan heerlijk genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten