Pagina's

dinsdag 30 juli 2013

Goedkoop is Duurkoop

Voor de vakantie kocht ik met door het invullen van enquĂȘtes bij elkaar gespaarde cadeaubonnen een e reader bij de Kijkshop. Een Dfrnce. Tijdens de vakantie vertoonde het ding steeds vaker gebreken, hij viel uit en dan moest ik opnieuw sorteren, was het boek en de blz waar ik was verdwenen en van de boeken die ik er opgezet had verdwenen er steeds een aantal. Toen ik ineens een e reader had die niet meer uit wilde en aan bleef tot de batterij leeg was en vervolgens na even goed gewerkt te hebben niet meer aan wilde was de maat vol.

Maar ja zolang we in Spanje waren kon ik er niks mee.

Toen we terug waren ben ik naar de Kijkshop terug gegaan en kreeg ik een nieuw exemplaar. En wat denk je die had zo mogelijk nog meer gebreken. Boeken die ik erop zette en die spontaan verdwenen, uitvalsverschijnselen, niet willen sorteren en nog meer.

Ik was dus goed klaar met Dfrnce. Ik weer terug, maar omdat ik met cadeaubonnen betaald had, kon ik alleen een andere of een tegoed bon krijgen.
Een andere wilde ik niet, een  duurdere  met bijbetaling kon ook, maar dan was het  weer een Dfrnce of een Sony, maar dan moest er 80 euro bij en die is elders goedkoper.

Ik ben dus maar gegaan voor een tegoedbon, die komt vast wel een keer op en heb bij Bol.com de sony besteld, ook van Bol had ik nog iets aan bonnen liggen, dus dat scheelde weer.

Nu wachten tot de sony is opgeladen en dan kan ik er boeken opzetten en weer lekker lezen!

1 opmerking: