Pagina's

woensdag 27 maart 2013

Van alles en nog wat

Na het overlijden en de uitvaart van mijn schoon vader zijn we weer in een redelijk normaal ritme terecht gekomen. Voor zover ja in onze zoete inval van een normaal ritme kunt spreken.

De hond is weer helemaal opgeknapt gelukkig.

Robbert doet het op zijn eigen manier allemaal prima, heeft zijn slaap ritme weer een beetje terug en is bezig met een eigen bedrijfje.

Stefanie is binnen haar studentenflat een verdieping omhoog verhuisd, eerst had ze een kamer op de begane grond, nu eentje op de eerste verdieping met een heerlijk balkonnetje aan de zonkant. In April gaat ze een week o studiereis naar Istanboel.

Dominique is druk met school werk, heeft in April een Moorddiner op school, waar we natuurlijk naar toe gaan, zij heeft het script geschreven en is er erg druk mee. Daarna gaat ze op studiereis naar Spanje en moet ze nog hard aan de slag om het jaar af te ronden. Dan gaat ze pas in oktober op stage, een winterstage, zodat ze wel een zomervakantie heeft.

Francesca doet het lekker op school, ze is een echte puber nu en dat geeft wel eens wat strubbels, maar over het algemeen hebben we zeker niet te klagen.

Ons huis is de laatste tijd echt een zoete inval, hebben we geen logeetje van Francesca, dan blijft er wel een vriendin van Dominique slapen, of allebei dat gebeurd ook regelmatig. Erg gezellig allemaal.

Ik ben zelf nog steeds lekker aan het invallen, word regelmatig terug gevraagd op scholen. Het heeft zijn voor en zijn tegens dat invallen, natuurlijk zou ik graag wat meer vastigheid hebben, al is het alleen maar omdat je dan weet wat er aan inkomen binnen gaat komen, maar ach, zo komen we er ook wel.

Ik vind het heerlijk het werken in het onderwijs, heb wel een lichte voorkeur voor het invallen in het speciaal onderwijs, maar juist door het invallen in alle groepen en op veel verschillende scholen is het lekker afwisselend.

De ene dag kleuters op speciaal onderwijs, de dag erna Bovenbouwers op de Evangelische school, hoeveel afwisseling kun je hebben!

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten