Pagina's

dinsdag 30 oktober 2012

Werk, gezin en nog meer

Tussen al de creatieve uitspattingen in, gebeurd er natuurlijk ook nog van alles hier:

Ik ben via een aantal poules aan het werk en dat loopt aardig, soms bellen ze te veel (allemaal voor dezelfde dag) en soms een aantal dagen niet. De betalingen lopen nog niet helemaal soepel bij alle poules. Moet nog vaak zelf ergens achter aan mailen.

Ik heb weer 2 sollicitaties lopen voor langdurige vervanging, 1 op Speciaal Onderwijs en 1 op regulier. Het zou wel heel erg fijn zijn als dat wat zou worden.

Robbert is begonnen met deelname aan een lotgenotengroep en dat viel hem niet tegen. Zijn studie gaat ook goed, voor zover ik daar zicht op heb.

Stefanie zit nu anderhalve maand in Engeland en de berichten zijn goed, studie gaat goed, het is er leuk en ze vermaakt zich prima. Ik ga vandaag een pakje op sturen, want ze wil graag Pure Hagelslag, Zoute Drop en Echte Pepernoten.

Dominique is klaar met stage, die heeft ze heel goed afgerond. Natuurlijk een hoop gehuil, toen we haar gingen ophalen, maar dat houd je toch. Inmiddels is ze flink aan het werk bij de kiosk want ze hoeft pas 12 november weer naar school.

Francesca doet het goed in haar nieuwe klas en heeft afgelopen vrijdag een Halloween schoolfeest gehad. Ze zit in de feestcommissie op school, dus was ook druk met de voorbereidingen.
Ze heeft haar eerste strafwerk ook al te pakken, dus dat gaat prima daar.


Ik heb al een paar dagen last van keelpijn, wattenhoofd en wat koortsig, maar dat zal ook wel weer overgaan. Ik was vanmorgen wel blij dat ik niet zoals gisteren uit mijn bed gebeld werd om te werken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten