Pagina's

dinsdag 3 april 2012

loslaten en een niet meer zo groot gezinSinds anderhalf jaar woont Stefanie in Amsterdam voor haar studie en waar ze tot vorige maand nog ieder weekeinde naar huis kwam om te werken en iedere dinsdag voor de muziek, heeft ze haar baan hier opgezegd en werkt ze in Amsterdam. Dus ze is steeds minder hier, wel nog bijna elke dinsdag voor de muziekvereniging en verder als ze het nodig vindt. Afgelopen weekeinde was ze hier omdat ze vrijwilligerswerk ging doen voor de muziekvereniging bijvoorbeeld.

Ze speelt fanatiek frisbee met een studententeam en reist daar regelmatig voor naar toernooien in binnen en buitenland.

Robbert woont ook sinds ongeveer anderhalf jaar op een studentenflat, maar op fietsafstand van ons huis, dat is trouwens wat een hoop rust heeft gebracht hier thuis, want nu pas merken we wat een druk Robbert met zijn Asperger op ons gezin heeft gelegd. Hij komt regelmatig langs met zijn was en om hier gezellig te eten.

Volgende week gaat Stefanie met haar studie naar Berlijn voor een week. Eind mei gaat ze voor een paar maanden naar de VS om een zomerkamp te leiden en rond te reizen en daarna voor 4-5 maanden naar Engeland om te studeren. Ik vind het eng, maar moet het loslaten.

Dominique heeft deze week tentamen week op haar MBO opleiding en volgende week is ze op studiereis. Dan is ze vanaf eind mei tot en met begin november op Stage in Zeeland. (en volgend jaar wordt dat buitenland, brrr)

Alleen Francesca is gelukkig nog gewoon lekker thuis.

Het gaat al hard zat.

Dat betekend dus maar met 1 kind op vakantie en sowieso vanaf eind mei een lange periode maar een klein gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten